Prijs


Excursies op Margarita

Prijslijst, geldig tot en met november 2014

Wij bieden excursies aan op het eiland Margarita, met het comfort van een auto met airconditoning, van en naar om het even welke plaats op het eiland, waar u wilt gaan. Open bar met nationale dranken en snacks. Ervaren gids met perfecte beheersing van de talen engels, duits en nederlands.

Ook bieden wij auto met bestuurder en meertalige gids aan voor 8 uren of alleen vervoer.

Prijzen per persoon (minimaal drie personen):

Excursies: (Met open bar met nationale dranken en snacks.)

Excursie gehele dag (±8 uur) US$ 20

Excursie halve dag (±4 uur) US$ 10

Auto met bestuurder en meertalige gids:

Auto met chauffeur (8 uur) US$ 40

Auto met chauffeur (4 uur) US$ 20

Excursies en als u all-in prijzen verkiest (warme lunch in een strandrestaurant, strandstoelen en parasol, entrees tot parken en musea en fooien) per persoon (minimaal drie personen):

Klassieke eilandrondreis: US$ 15

We beginnen in La Asunción. We bezoeken het park Jóvito Villalba bij de berg Copey. Daarna El Valle del Espíritu Santo, het godsdienstige centrum van het eiland. Vanaf hier gaan we in de richting van het schiereiland van Macanao, we komen langs het natuurlijke monument de borsten van Maria Guevara, en gaan naar het nationale park La Laguna de la Restinga waar wij een excursie in boot door mangroven zullen maken. Vervolgens gaan we naar het schitterende strand Punta Arenas waar we lunchen en tijd hebben om te baden. Terug langs de noordkant van het schiereiland via het strand La Pared.

Excursie de "Route van de Zon": US$ 25

De bekentste en mooiste stranden van het eiland: Playa Pampatar, Playa Guacuco, Playas de El Cardón y El Tirano, Playa Parguito, Playa El Agua, Playa Manzanillo, Playa Puerto Cruz, Playa Zaragoza, Playa Caribe, Playa La Galera, y Playa El Yaque.

Excursie "de koninklijke weg": US$ 25

We beginnen in de stad Pampatar. Daar bezoeken we het kasteel, het plein, de kerk en het museum. Verder naar El Valle del Espíritu Santo waar we de kerk en het museum bezoeken. Het volgende punt is La Asunción, voor een bezoek aan het museum, de kerk en het kasteel. We verlaten de hoofdstad om naar Juan Griego (Jan de griek) te gaan, door het centrum van het eiland met zijn schitterend heuvelachtig landschap en mooie stadjes als Santa Ana en Tacarigua. In Juan Griego bezoeken we de kerk en het kasteel La Galera. Daarna naar het strand Caribe om te lunchen en de rest van de middag te genieten van een verfrissen bad.

Excursie “Schiereiland van Macanao”: US$ 25

We vertrekken naar het Nationale Park La Restinga, waar we voor een exorbitante excursie door mangrovengebieden zullen inschepen. We zetten de route voort om naar het strand La Pared te gaan. Daarna gaan we naar het strand Punta Arenas gaan om te lunchen en te genieten van zijn kristalheldere water. Om met een didactisch bezoek aan het Maritiem Museum in Boca de Rio te eindigen.

Wandelgang gang door het N.P. J. Villalba (Berg Copey): US$ 25

s´Morgens vroeg beginnen we een wandeling door het Nationale Park Jovito Villalba (Berg Copey) tot aan de top. Van de top heeft men een uniek uitzicht over het eiland. Daarna lunch en vertrek naar een strand.

Onze telefoonnummers:
Whats App (++58) 412-354.0049

email: tourmargarita@hotmail.com

Geen opmerkingen: