Wat te bezoeken?


Het Eiland Margarita biedt een enorme verscheidenheid van vermaakmogelijkheden aan. Zijn hoofdaantrekkelijkheid zonder twijfel zijn de stranden. Er zijn er heel wat van, maar wegens hun bijzonderheden zijn dit de meest aan te bevelen: EL Agua,
Parguito, El Yaque, Caribe, Manzanillo, Guacuco, EL Tirano, Cardón, EL Humo, Puerto Cruz, Pedro González, Punta Arenas , La Pared, La Restinga en La Caracola.



Andere aantrekkelijkheid van het eiland is zijn nationale parken en
natuurlijke monumenten te bezoeken waaronder wij de volgende noemen:
De nationale heuvel van het park Copey, het nationale monument Lagune van het Park Restinga, natuurlijk monument Cerro Matasiete en Guayamuri, het natuurlijke monument Lagune van Marites, het natuurlijke monument de borsten van Maria Guevara.



Als u van culturele atracties houdt zijn er vele zeer interessante musea, kastelen en kerken zoals:
Huis van cultuur van Asunción, Huis van culture Pueblo De La Mar

Museum Nieuw Cadiz, Museum van eigentijdse kunst Francisco Narvaez, Maritiem Museum, Museum van de Vlinders, Diocesano Museum, het geboortehuis van Santiago Mariño, het huis van de Douane, Museum van venezolaanse populaire kunst Tacuantar.
Kasteel van Santa Rosa, Kasteel San Carlos Borromeo, Bunker van Galera, Bunker van Caranta, de Bunker van Spanje.
Kerk van Onze Dame van Santa Ana, Kerk van Porlamar, Kerk van Juangriego, Kathedraal van Asuncion, Kerk van Pampatar, Kerk van Onze Dame van de Vallei, Kerk van San Francisco van Asisis, Kerk van San Jose van Paraguachí, Kerk van Los Robles.



Natuurlijk als u amusement met de familie wilt kan een goede optie zijn
enkele thematische parken op het eiland te bezoeken, onder hen: Park El Agua, Diverland Park, het Koninkrijk Musipán, Tropisch Labyrint.



En als u originele souveniers wilt kopen, is het het beste artisanale producten van het eiland te verwerven. Om het te doen is de beste optie het binnenland van het eiland. Deze activiteit alleen al kan een mooie trip zijn, waarbij manden, hoeden, keramische artikelen, hangmatten en kleine boten van gevarieerde gebruik en ontwerpen kunnen worden gevonden.



Natuurlijk heeft het eiland ook zeer opwindende sport en watersport activiteiten zoals surf, bodyboard, windsurf, kitesurf, snorkelen, duiken, motorwaterfietsen, rondvaarten in boten en vluchten in ultralightvliegtuigjes onder andere



Door dit alles zal uw volgende bestemming het Eiland Margarita moeten zijn en wij zijn uw gastheer op het eiland... Kom en sluit u bij ons aan op dit eiland van avontuur en emoties. Wij wachten op u!

Geen opmerkingen: